• <span id="ltane"><listing id="ltane"><progress id="ltane"></progress></listing></span>

    <optgroup id="ltane"><b id="ltane"><var id="ltane"></var></b></optgroup>
    <bdo id="ltane"><listing id="ltane"></listing></bdo>
    <tt id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></tt>
    <mark id="ltane"><strike id="ltane"></strike></mark>
    <progress id="ltane"></progress><meter id="ltane"></meter>
    <font id="ltane"><dfn id="ltane"></dfn></font>
    <rt id="ltane"><div id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></div></rt>
  • BANNER1
    BANNER2

    produk

    langkung >>

    tentang Kami

    about_us

    Taizhou Yongyu Industrial CO., LTD. didirikeun taun 1994. Perusahaan komitmen ka pabrik bagian aluminium otomatis pikeun langkung ti 20taun. Arus perusahaan ayeuna gaduh luas konstruksi 43.000 meter pasagi sareng padamelan langkung ti 300 jalma. Cai mibanda tim manajemén kualitas luhur sareng langkung ti 80 tanaga profesional sareng téknis. Perusahaan mangrupikeun pemasok OE propésional anu fokus kana casting gravitasi,tekanan low casting sareng casting casting. Pangwangunan, casting sareng ngahasilkeun kamampuan perusahaan tetep ngarah dina industri anu sami. Perusahaan ngimpor sajumlah ageung mesin presisi tinggi sareng alat tés, pikeun mastikeun kualitas produk sareng jasa pikeun ngahontal sarat kualitas OE. Maka éta nyiptakeun nyalira kaunggulan kalapa pasar kontinyu, sareng produkna parantos disayogikeun di sakumna dunya anu meunang pujian anu lega pikeun palanggan.

    langkung >>

    mérek lumaku

    • applicable brands (1)

    • applicable brands (2)

    • applicable brands (3)

    • applicable brands (4)

    • floor Space 43000

      aréa konstruksi

    • Years 1994

      Mangtaun-taun

    • employees 280

      pagawé

    • million 150

      juta

    • supplier Global

      panyadia

    wartos

    Tim penjualan kami ngiringan kana Automechianika ...

    Tim penjualan kami ngiringan kana Automechianika Shanghai Show dina tanggal 3 Des .2019.

    Tanggal 9 Juni.2017, sekretaris Yuhuan munic ...

    Tanggal 9 Juni.2017, sékrétaris partai kotamadya Yuhuan sareng kelompokna sumping YONGYU pikeun ngalakukeun panilitian. Anjeunna nyarios pisan kana prestasi anu diala YONGYU dina sababaraha taun ka pengker, sareng ngadorong saha waé dina korsi anu damel dina mobil sareng Motor ...
    langkung >>

    Penjualan mobil di pasar AS

    Accroding kana analisis goodcarbadcar urang, penjualan mobil pasar Amérika Serikat dina Mei 1 2020 rugi sakitar 20% dibanding musim anu sami taun kamari. Tingali tabel data, penjualan Hyundai parantos turun sakitar 38% tibatan taun kamari dina bulan anu sami. Penjualan Mazda wa ...
    langkung >>
    AⅤ变态另类天堂无码专区_久久精品国产精品亚洲艾草网_免费A片大片AV观看不卡_日本一本高清中文字幕视频

  • <span id="ltane"><listing id="ltane"><progress id="ltane"></progress></listing></span>

    <optgroup id="ltane"><b id="ltane"><var id="ltane"></var></b></optgroup>
    <bdo id="ltane"><listing id="ltane"></listing></bdo>
    <tt id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></tt>
    <mark id="ltane"><strike id="ltane"></strike></mark>
    <progress id="ltane"></progress><meter id="ltane"></meter>
    <font id="ltane"><dfn id="ltane"></dfn></font>
    <rt id="ltane"><div id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></div></rt>