• <span id="ltane"><listing id="ltane"><progress id="ltane"></progress></listing></span>

    <optgroup id="ltane"><b id="ltane"><var id="ltane"></var></b></optgroup>
    <bdo id="ltane"><listing id="ltane"></listing></bdo>
    <tt id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></tt>
    <mark id="ltane"><strike id="ltane"></strike></mark>
    <progress id="ltane"></progress><meter id="ltane"></meter>
    <font id="ltane"><dfn id="ltane"></dfn></font>
    <rt id="ltane"><div id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></div></rt>
  • BANNER1
    BANNER2

    produk

    liyane >>

    babagan kita

    about_us

    Taizhou Yongyu Industrial CO., LTD. didegaké ing taun 1994. Perusahaan kasebut setya karo manufaktur komponen aluminium otomatis luwih saka 20 taun. Perusahaan saiki duwe area konstruksi 43.000 meter persegi lan makaryakke luwih saka 300 wong. Nduweni tim manajemen berkualitas tinggi lan luwih saka 80 tenaga profesional lan teknis. Perusahaan iki minangka supplier OE profesional sing fokus ing casting gravitasi,casting tekanan rendah lan casting mati. Pangembangan, casting lan ngasilake kemampuan perusahaan terus maju ing industri sing padha. Perusahaan ngimpor nomer akeh mesin presisi tinggi lan peralatan uji coba, kanggo njamin kualitas produk lan layanan kanggo nggayuh sarat mutu OE. Mula nggawe kauntungan kompetitif pasar terus-terusan, lan produk wis diwenehake ing saindenging jagad sing entuk pujian saka pelanggan.

    liyane >>

    merek sing ditrapake

    • applicable brands (1)

    • applicable brands (2)

    • applicable brands (3)

    • applicable brands (4)

    • floor Space 43000

      area konstruksi

    • Years 1994

      Taun

    • employees 280

      karyawan

    • million 150

      yuta

    • supplier Global

      panyedhiya

    warta

    Tim penjualan kita melu ing Automechianika ...

    Tim sales kita melu ing Automechianika Shanghai Show tanggal 3 Desember2019.

    Tanggal 9 Juni2017, sekretaris Yuhuan munic ...

    Tanggal 9 Juni.2017, sekretaris partai kotamadya Yuhuan lan klompok dheweke teka ing YONGYU kanggo nganakake riset. Dheweke ujar banget babagan prestasi sing diduweni YONGYU ing taun-taun pungkasan, lan nyengkuyung supaya kabeh wong sing lenggah sing kerja nganggo mobil lan Motor ...
    liyane >>

    Penjualan mobil ing pasar AS

    Akreditasi analisis goodcarbadcar, penjualan mobil ing pasar AS tanggal 1 Mei 2020 rugi udakara 20% tinimbang musim sing padha taun kepungkur. Deleng tabel data, penjualan Hyundai mudhun udakara 38% tinimbang taun kepungkur ing wulan sing padha. Penjualan Mazda wa ...
    liyane >>
    AⅤ变态另类天堂无码专区_久久精品国产精品亚洲艾草网_免费A片大片AV观看不卡_日本一本高清中文字幕视频

  • <span id="ltane"><listing id="ltane"><progress id="ltane"></progress></listing></span>

    <optgroup id="ltane"><b id="ltane"><var id="ltane"></var></b></optgroup>
    <bdo id="ltane"><listing id="ltane"></listing></bdo>
    <tt id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></tt>
    <mark id="ltane"><strike id="ltane"></strike></mark>
    <progress id="ltane"></progress><meter id="ltane"></meter>
    <font id="ltane"><dfn id="ltane"></dfn></font>
    <rt id="ltane"><div id="ltane"><noscript id="ltane"></noscript></div></rt>